Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο και αποκτήστε την ευκαιρία να απολαύσετε ευχάριστες διακοπές στην Κέρκυρα εξερευνώντας μέρη που δεν θα μπορείτε να εξερευνήσετε χωρίς αυτοκίνητο!

Αν δεν νιώθετε σιγουριά και δε θέλετε να χαθείτε σας προτείνουμε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με την υπηρεσία GPS.

GPS Package

Επικοινωνήστε μαζί μας και κάντε μία κράτηση!

Contact Us
previous arrow
next arrow
Slider
car icon

Καινούρια αυτοκίνητα με ABS και αερόσακους

people icon

Δωρεάν Δεύτερος οδηγός

location icon

GPS (Διαθέσιμο μετά από ζήτηση))

Road icon

Απεριόριστα χιλιόμετρα

Portrait of happy customer buying new car

Η ομάδα μας

Αγαπητοί Πελάτες,

Η ομάδα ενοικίασης αυτοκινήτων Boukari αποτελείται από ικανό προσωπικό έτοιμο να εξυπηρετήσει με την εμπειρία και την υποστήριξή του κάθε πελάτη.

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε μια άνετη και ασφαλή εναλλακτική λύση στις ανάγκες ενοικίασης αυτοκινήτων.Με την ενοικίαση αυτοκινήτου Boukari λαμβάνετε προσιτές λύσεις με εξατομικευμένη προσοχή και ποιοτικές υπηρεσίες που αναμένοται από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη μας!

Με σκληρή δουλειά και συνεχή εκπαίδευση του έμπειρου προσωπικού μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ενοικίασης αυτοκινήτων, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση του πελάτη, κάνοντας την ενοικίαση αυτοκινήτου σας μια εμπειρία που θα θέλετε να επαναλάβετε.

Είμαστε μια μικρή ανεξάρτητη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο νησί της Κέρκυρας, με μια σειρά από καινούργια αυτοκίνητα, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Η ομάδα Boukari αποτελείται από ικανό προσωπικό έτοιμο να δανείσει την εμπειρία, τις γνώσεις και την υποστήριξη του πελάτη μας. Το ισχυρό μας σημείο είναι να προσφέρουμε εγκαίρως νέα αυτοκίνητα με έναν εύκολο και φιλικό τρόπο.

Στο Μπουκάρι ενοικίαση αυτοκινήτων ο πελάτης έρχεται πάντα πρώτος και απολαμβάνει όλα τα αξιοθέατα της Κέρκυρας. Καλέστε μας όποτε θέλετε!

Businessman offering a key with contract. Rental agreement with contract

Εξαιρετική υποστήριξη

Η ομάδα Boukari αποτελείται από ικανό προσωπικό έτοιμο να δανείσει την εμπειρία, τις γνώσεις και την υποστήριξη του πελάτη μας. Το ισχυρό μας σημείο είναι να προσφέρουμε εγκαίρως νέα αυτοκίνητα με έναν εύκολο και φιλικό τρόπο.

Γιατί εμάς

Ευχάριστες διακοπέςστην κέρκυρα

Στην Boukari Car Rental τα αυτοκίνητά μας είναι πρακτικά, άνετα, ευρύχωρα και οικονομικά. Προσφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα κατά τις διακοπές σας στην Κέρκυρα. Είναι επίσης φιλικές προς το περιβάλλον και πολύ αποδοτικές από πλευράς καυσίμων.

Για αυτό το λόγο η Boukari Cars είναι η καλύτερη επιλογή σας για οικονομικές περιηγήσεις σε όλη την Κέρκυρα και ποτέ δεν θα σας αφήσουν κάτω, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη Διαμονή στην Κέρκυρα.

Boukari Car Rental

Η Boukari Car Rental είναι μία ελληνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με πολλά οφέλη για εσάς

Τα αυτοκίνητά μας είναι όλα τα νέα μοντέλα πλήρως κλιματιζόμενα. Οι τιμές μας περιλαμβάνουν τιμές χωρίς κρυφό κόστος.
Δεν απαιτούνται καταθέσεις. Δεν απαιτούνται πιστωτικές κάρτες.

Κάντε κράτηση τώρα και πληρώστε κατά την άφιξη. Με απλή κλήση στον αριθμό του γραφείου σας θα σας φέρει το αυτοκίνητο στη θέση σας.
Πριν φύγετε με το αυτοκίνητο, θα σας δείξουμε πώς να το χρησιμοποιήσετε και να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις σας για βέλτιστη οδηγική εμπειρία και ασφάλεια.